29 mars 2015
11:40

BP P05-3

Referat: BP P05-14 - BP P05-3

I tredje gruppspelsmatchen stod P05-14 för motståndet. För andra matchen i rad var vi på tårna från start och redan i första minuten kan Malcolm göra 1-0. Vi har bra kontroll på matchen utan att lyckas sätta dit någon fler boll. Motståndarna lever mycket på Jack men han blir lite för ensam.
I andra halvlek spelar Einar Sundqvist snyggt fram Malcolm framför mål och han gör inget misstag utan rullar dit 2-0. I mitten på halvleken kliver Joel upp och han får en passning av Adam och på på en kanonträff som betyder 3-0. Stax därefter blir Victor Y fälld i staffområdet och han tar själv hand om straffen. En hård och hög straff som tyvärr går lite för mycket mitt på så målvakten kan rädda den. I näst sista minuten reducerar de till 1-3 innan vi i sista minuten sätter dit slutresultatet 4-1 geonom Filip.
Återigen en mycket bra genomförd match av oss.